20140630 gebouwenpartners-white
  • Home
  • Over Gebouwenpartners

Over Gebouwenpartners

 

Gebouwenpartners is opgericht in 2013. Na jarenlange ervaring in de branche is besloten om de krachten te bundelen en zich toe te leggen op drie disciplines: Projectmanagement; Onderhoudsplanningen met Storingsmelding en Storingsafhandeling en het uitvoeren van Bouwwerkzaamheden.

De drive om nieuwe mogelijkheden toe te passen, zorgt voor de uitdaging die noodzakelijk is om een adequate partner te zijn met kennis van en hart voor úw zaak.

Filosofie

Gebouwenpartners levert hoogwaardige projecten. Wij maken steeds gebruik van de laatste technologieën en innovaties, zodoende kunnen wij deze hoogwaardigheid ook blijvend garanderen.

Door onze zeer hoge kwaliteitseisen onderscheiden wij ons blijvend in deze markt. In klein- als grootvolume opdrachten hanteren wij dezelfde normen en eisen. Wij zetten de nodige kennis in ten aanzien van afbouw- en productkennis. Continue verbreden van onze kennis, is een onderdeel van onze bedrijfsstrategie.

Het team

Ons team bestaat uit een hechte groep specialisten die een goed samenwerkingsverband hebben. Een ieder streeft op zijn vakgebied naar het hoogste kwaliteits- en kennisniveau. Of het nu gaat om het realiseren van bedrijfspanden of kantoren, dan wel het volgens een meerjarig onderhoudssystematiek verzorgen van onderhouden, onze projecten worden altijd omringd door een netwerk van vakmensen.

Wij hebben een flexibele organisatie. Deze stelt ons in staat om voor iedere specifieke opdracht de juiste talenten te bundelen. Of het nu gaat om het onderhouden van installaties of het vervangen van plafondpanelen, telkens werken wij volgens de hoogste kwaliteitseisen. Veiligheid is daarbij een van onze drijfveren. Veilig werken voor u als klant en uw omgeving, maar ook voor onze medewerkers.*

Gebouwenpartners heeft in samenwerking met RAAF Projectmanagement en van Voorst Consult hard gewerkt aan de implementatie van de VCA**. Alle procedures op het gebied van veiligheid zijn met medewerkers doorgesproken en iedereen is voorzien van juiste instructies. Door dit thema regelmatig aan de orde te stellen is het bewustzijn sterk toegenomen. De verslaglegging is op orde gebracht en Gebouwenpartners voldoet aan alle te stellen eisen op dit gebied. Op 18 mei 2015 heeft de Audit plaatsgevonden door de certificerende instantie en is objectief vastgesteld dat alle voorwaarden zijn ingevuld om het VCA** certificaat te verkrijgen.

Maar de bouw blijft mensenwerk. Dat weten wij als geen ander. Daarom zijn wij bij elk onderhanden werk tot op het laatste moment 100% geconcentreerd bezig. Goed voor ons, maar natuurlijk ook voor u.

Hard werken, gecombineerd met enthousiasme en een gezonde dosis humor zorgen voor een tevreden klantenkring.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

 

GEBOUWENPARTNERS BV

Hollandsch Diep 63K  |  2904 EP  |  Capelle aan den IJssel
+31 (0)6 - 53 49 55 92
info@gebouwenpartners.nl

Algemene voorwaarden | Privacy Statement | AVG Verwerkersovereenkomst